Louis Vuitton predstavlja novu capsule kolekciju

Sa cenama koje idu od  485 do 2.300 dolara, nova Louis Vuitton capsule kolekcija specijalno je dizajnira da vam ulepša predstojeće leto…

Ljubitelji mode koji se pripremaju za fantastični odmor, imaće priliku da neposredno pre toga nabave neku od klasičnih Louis Vuitton torbi, sa novim, modernim i neobičnim preokretom.

Mešajući Monogram ili Damier Canvas dezene sa interesantnim ilustracijama Speedy, Neverfull, Pochette Metis i Neonoe, ove torbe će vam pomoći da ostavite utisak gde god da se nađete. Kao omaž prošlosti, ova kolekcija ima fanki izgled, koji je u savršenom skladu sa trendovima današnjice.

Svaki predmet iz ove specijalne kolekcije predstavljen je u galeriji iznad teksta. Svakako, ovi noviteti malo su skuplji od svojih standardnih verzija, ali verujemo da će mnogi shvatiti u čemu se krije njihova vrednost. Nova Neonoe torba košta 1950 dolara, odnosno 360 dolara više od originala, dok će vas Neverfull koštati 1.750, Pochette Metis 2.350 i Speedy 1.920 dolara.

Sa druge strane, što se novčanika tiče, Sarah novčanik košta 995 dolara, dok je Zippy verzija u većoj varijanti ponuđena za 940, a u manjoj 485 dolara.