Louis Vuitton lansira nove korona-aksesoare

Šta Louis Vuitton zamisli, Louis Vuitton uradi…

Luksuzni brend po svemu sudeći ne mari previše da li se svetu dopadaju njihovi komadi ili oni završe otpisani čim stignu do polica u buticima. Štaviše, oni su već jednom iskoristili ovu pandemiju u svoju korist i lansirali zaštitni vizir sa svojim potpisom, po ceni od 960 dolara, koji je definitivno iznedrio burne reakcije na društvenim mrežama.

To ih nije sprečilo da ponovo učine skoro pa istu stvar – oni su upravo lansirali Monogram Tapestry Bandana & Mask set. Louis Vuitton po svemu sudeći pandemiju želi da okrene u svoju korist koliko god da je to moguće, kako bi čak i profitirao od svega toga.

Njihov najnoviji set dolazi u plavoj vrećici sa LV Monogram Tapestry dezenom koji je ištampan na pamučnoj taknini. Kada se radi o veličinama, ne morate brinuti da li ćete pogoditi svoju – set dolazi sa prilagodivim učkurima i konopcima, sa LV inicijalima.

Ukoliko je Louis Vuitton vizir previše skup za vas, onda će vam se ovaj set sa cenom od 480 dolara možda više dopasti, a već sada ga možete kupiti u online prodavnici brenda.