Louis Vuitton koferi u centru pažnje za praznike

Više slika

Više slika

Louis Vuitton sa oduševljenjem dočekuje prazničnu sezonu sa zavodljivom kampanjom za 2023. godinu koja hvata suštinu luksuza i proslave...

Kampanja je očaravajući vizuelni doživljaj koji ističe modele Ahmadou Gueye, Mathieu Simoneau i Wen Qiming, koji oživljavaju narativ koji je stvorila ova ikonična modna kuća.

Fotograf Oliver Hedli Pirč dodaje sloj pripovedanja, prikazujući detalje sezone i rafiniranu estetiku. U međuvremenu, stilistkinja Stela Grinspan kreira modni narativ kampanje sa finesom, oblačeći modele u oštru večernju garderobu koja iz svake niti odiše sofisticiranošću.

Kampanja je platno na kojem se bezvremenski stil susreće sa savremenim šarmom, demonstrirajući posvećenost Louis Vuitton brenda vrhunskom zanatstvu. Izbor odeće ističe karakteristično krojenje brenda, dok takođe koketira sa opuštenijim odevnim predmetima - komadima koji obećavaju da će biti savršeni pokloni, rezonujući sa duhom putovanja i slobodnog vremena koji praznična sezona slavi.

Neosporni vrhunac kampanje je istaknutost legendarnih kofera Louis Vuitton brenda. Ovi koferi sa pričom, ukrašeni ikoničnim monogram printom, dele pažnju kao zvezde, simbolizujući bogato nasleđe brenda.

Koferi, besprekorna mešavina funkcionalnosti i elegancije, su pripovedači putovanja brenda, čuvajući suštinu luksuznog porekla Louis Vuitton u sebi.

Luxury Experience