LOUIS VUITTON ŽENSKE TORBE ZA LETO 2013

Potpuno nova i fantastična kolekcija za sve dame...

Francuski luksuzni brend Louis Vuitton namerava da proslavi predstojeće sunčane dane sa novom Louis Vuitton Proleće/Leto 2013 Damier kolekcijom torbi. Kao interesantan miks elegancije i palete neonskih boja, nova kolekcija daje svežu perspektivu ikonskom Damier šablonu. Odstupajući od uobičajenog ravnog i uskog Louis Vuitton izgleda, kolekcija sada više sadrži pravougaone oblike sa svežim i hrabrim linijama. Veći deo kolekcije, inspirisan konceptualnim umetnikom Daniel Burenom i njegovim radom Les Deux Plateaux, sastoji se od pravougaonih oblika sa ravnim linijama. Ovaj mladi, elegantni i privlačni brend ima nešto da ponudi za sve ukuse i stilove. Louis Vuitton Proleće/Leto 2013 kolekcija uključuje rančeve, tote torbe, poštarske torbe i male ručne torbe. Sa ovom kolekcijom, brend varira u paleti neonskih boja od blistavo žutih i narandžastih i živih dizajna šahovske table.

Image Hosted by ImageShack.us

Damier Cubic predstavlja novi izgled ikonske Speedy Cube torbe inovativno kreirane sa 3D efektom Damireove kocke. Dostupna u braon, sivoj i zelenoj, cena joj je 2860 USD.

Image Hosted by ImageShack.us

Damier Facette kolekcija slična je muškoj Damier Infini liniji, sa sjajnom telećom kožom sa reljefom Damier šablona. Dostupna u krem i žutoj, ovo strukturno čudo košta 1750 USD.

Image Hosted by ImageShack.us

Damier Mosaic će vas vratiti u retro eru sa grafičkim kockama na običnoj telećoj koži. Ima i Toron savijenu metalnu dršku sa svilenom oblogom. Dostupna je u braon i žutoj boji i košta 2850 USD.

Image Hosted by ImageShack.us

Damier Optic Mesh koristi najmanje šljokice i sjaj ikada korišćene u Louis Vuitton kolekciji u patentiranom Damier šablonu, zarad postizanja ženstvenog ali i veselog izgleda. Dostupna u braon i žutoj boji, ova šik torba košta 2860 USD.

Image Hosted by ImageShack.us

Louis Vuitton Les Extraordinaires Enveloppe klač torba je oličenje unapređenog pristupa prethodnoj Les Extraordinaires kolekciji sa stogim šablonom šahovske table prekrivenim delikatnim kvadratima od kristalnog stakla. Dostupnost i cena na upit.

Image Hosted by ImageShack.us

 

D.Ć.