Lili Rouz Dep je zvezda nove Chanel 22 Handbags kampanje

Luksuzni modni brend Chanel predstavlja kampanju za Chanel 22 torbice sa glumicama, Chanel ambasadorkama i ikonama nove generacije, Lili-Rouz Dep, Margaret Kueli i Vitni Pik.

Lansirana na Chanel reviji Ready-to-Wear za proleće/leto 2022., najnovija torba francuskog vrhunskog brenda se može videti na seriji fotografija i filmova u režiji hvaljenog fotografskog dvojca Inez & Vinoodh.

Fotografisane na više lokacija, od Los Anđelesa i Montane do Njujorka, Lili-Rouz Dep, Margaret Kueli i Vitni Pik biće viđene u tri različita univerzuma, inspirisane njihovim jedinstvenim ličnostima i stilskim izjavama. Slike kampanje će početi da se prikazuju od 21. marta, a filmovi od 6. aprila.

U prvom setu reklamne kampanje Chanel predstavljena je muza Lili-Rouz Dep na kolažu slika i pojedinačnom snimku, kako sedi na ivici kade sa najnovijom it torbom.

„Pružila nam se prilika da kreiramo tri potpuno različite priče sa tri potpuno različite žene koje bi pokazale manje poznatu stranu svake žene“, kaže fotografski duo Inez & Vinoodh. „Istraživanje i ronjenje u njihove svetove bilo je veoma inspirativno za nas.“