Lili Kolins predstavlja novu Panthere de Cartier torbu

Cartier predstavlja kampanju povodom laniranja nove torbe Panthere de Cartier, u kojoj se pojavljuje glumica Lili Kolins.

Ispred objektiva Zoe Gertner, ambasadorka kuće izgleda zapanjujuće dok pozira za seriju studijskih portreta, naglašavajući novi dizajn. Panthere torba ima kopču u obliku slova C sa završnom obradom od zlata ili paladijuma, koju je kreirao jedan od vajara brenda Cartier u saradnji sa Marlinom Jusonom, kreativnim direktorom Cartier Leather Goods.

Panthere torba dolazi u dve veličine: mini i mala. Duo stilista Rob + Mariel prilikom stilizovanja bili su inpirisani likom Odri Hepbern. Lili pozira u crnoj odeći i baletankama dok predstavlja modernu i inspirativnu torbu brenda.

Torba je lansirana u nizu boja, uključujući trešnja crvenu, crnu, tamnozelenu i bledo ružičastu. Za kampanju, Fiona Stajls je bila zaslužena za besprekoran izgled Lili Kolins.

"Da je panter torba, to bi bila ova, od skulpturalne kopče do zakrivljenih, mačjih linija. Grafička glava pantera u profilu, rezultat je bliske saradnje između Cartier dizajnerskog studija i njegovih vajara visokog nakita," rekao je brend Cartier u saopštenju povodom laniranja nove reklamne kampanje.