Lili Kolins otelotvoruje pariski šik u Handbag Cartier kampanji

Više slika

Više slika

Lili Kolins, poznata po svojim ulogama i besprekornom smislu za modu, pleni šarmom i lepotom u novoj Cartier kampanji koja je snimljena sa živopisnim Parizom u svojoj pozadini...

Kampanja se odvija na najzanimljivijim lokacijama u gradu, uključujući mirnu baštu Tiljarije i živahne ulice Monmartra, naglašavajući kolekcije torbi Panthere i C de Cartier.

U reklamnoj kampanji Lili Kolins, poznata i po glavnoj ulozi u „Emili u Parizu“, uhvaćena je u trenucima koji spajaju dubinu naracije sa modnom elegancijom. Svaka fotografija priča priču o sofisticiranosti i stilu, sa lakoćom odražavajući prelazak glumice iz sveta filma na modnu scenu.

Reklamna kampanja prikazuje razne Cartier kožne torbe, ukrašene bogatim bojama poput crvene, klasične crne i smaragdno zelene, savršeno naglašavajući odeću Lili Kolins i dodajući notu šik luksuza koji je sinonim za brend Cartier. Od držanja torbe napunjene svežim francuskim hlebom do uživanja u pariskom životu sa ljupkim psom i poziranja sa buketom cveća, Kolins u kampanju unosi dašak svakodnevne elegancije.

Kroz ovu kampanju, Kolins ne samo da ističe bezvremensku lepotu Cartier torbica, već i obuhvata suštinu pariskog stila, spajajući svetove visoke mode i kultnih gradskih pejzaža sa gracioznošću.

Luxury Experience