Leteća jakna? Da, molim vas!

Budući da svet nije toliko srećno mesto trenutno, leteća jakna deluje kao savšrena solucija, koja će nam pomoći da "odlepršamo" dalje od svih nevolja. Endrju Kostman postaje ozbiljno ambiciozan, pomerajući granice mogućeg kako bi nam predstavio Helium-10000 leteću jaknu, nakon neverovatnog uspeha Yeezy Sneaker Concepta.

Kao prva svoje vrste, Helium-10000 jakna kreirana je od nosive puffer jakne koja se može naduvati, a koja je napravljena od otpornog i ultra-laganog "strogo čuvanog" materijala, koji je dizajniran tako da može podneti pritisak helijuma koji će se koristiti za njeno naduvavanje. Jakna će doći sa cilindrom u svom pakovanju, koji će omogućavati nekoliko punjenja tokom vremena. Prema navodima, Kostman je bio inspirisan da je kreira kada je video helijumski balon u ruci jednog deteta. Dizajn balona je preveo u dizajn jakne, koja kombinuje vanvremenski izgled puffer modela i tradicionalnog balona.

Helium-10000 jakna je i dalje u fazi testiranja, ali je spremna za svoj veliki debi nakon nekoliko meseci razvoja. Ako želite da odletite negde uz pomoć nje, znajte da će samo 100 modela biti proizvedeno, a da će njena cena krenuti od 10.000 dolara, sa čak šest šik šema boja u ponudi.