Legendarne Hermes torbe ponovo su na aukciji

Za sve ljubitelje vintage Hermes torbi imamo sjajnu vest - održaće se online aukcija.

Hermes torbe i dalje su najdragocenije i najtraženije. Za modele kao što su Birkin i Kelly, potražnja je uvek prevazilazila ponudu, tako da se donedavno njihova prodaja vodila kroz dugačke liste čekanja, dok se danas zalihe razlikuju od prodavnice do prodavnice: ukratko, mogu proći godine dok dobijete željenu torbu.

Međutim, postoji još jedan način da se ulove ove dragocene kreacije, a to je aukcija. Ovo su dugo očekivani događaji kada su pravi ljubitelji Hermes kuće spremni da potroše zaista velike iznose da bi postigli cilj.

Aukciju Hermes torbi najavila je kuća Artcuria i biće održana isključivo online od 1. do 7. oktobra na sajtu aukcijske kuće.

"Jesenja aukcija naše poznate rasprodaje pod nazivom „Hermes Vintage“ biće bogata i raznolika. Znanje brenda Hermes biće zastupljeno u svim njegovim kategorijama: od kožnih proizvoda, prolazeći kroz nakit i modne dodatke“, objasnila je Alis Leže iz aukcijske kuće Artcurial u zvaničnom saopštenju za javnost.

Među dostupnim modelima biće legendarne Constance, Kelly i Birkin, zajedno sa drugim poznatim kreacijama poput Evelyne, Nouméa i Sandrine. Konkretno, možete sebi pokloniti Kelly Sellier 32 bordo, crvenu i zlatnu, ili Birkin 35 u nijansama roze crvene. Biće u prodaji i nakit i satovi, kao i cipele, papuče i čizme. Biće tu i mnogo modnih dodataka poput kaiševa, novčanika, šalova i nekih dizajnerskih predmeta.