Konačno predstavljena nova Louis Vuitton kolekcija aksesoara

Kolekcija sadrži cipele, torbe, naočare za sunce i još mnogo toga.

Posle revije Virdžila Abloa za Louis Vuitton, smeli dodaci predstavljeni tokom Pariske nedelje mode za muškarce početkom ove godine konačno su dostupni za kupovinu. U rasponu od odvažnih varijanti  klasične siluete Keepall, do novih Petit Mallet torbi, patika, naočara za sunce i još mnogo toga, ova kolekcija je vrhunski luksuz.

Dizajnirani od strane Virdžila Abloa, novi dodaci označavaju novi pravac za slavni brend, istražujući novu i više street style usmerenu estetsku sa fuzijom savremenog i klasičnog dizajna. Komadi koji se posebno izdvajaju uključuju meki kovčeg nalik zelenoj travi, kao i poželjnu ​​Keepall plavu mrežastu varijantu, i naravno, torbu pokrivenu cvećem. Što se tiče sunčanih naočara, Ablo vraća popularnu Millionaire siluetu u život, sa novim pastelnim nijansama, uključujući zelenu, žutu, ružičastu i plavu, kao i opcije sa mermernim oblogama.

I na kraju, u ponudi je i par elegantnih patika koje nose neonsko žutu oznaku, kao i novo prstenje, rukavice inspirisane trkama, kape, kao i LV monogram kožna bejzbol kappa.