Kolekcija Jimmy Choo Beach 2023 stiže na vreme za sezonu odmora

Više slika

Više slika

Leto je pred vratima, a nova kolekcija Jimmy Choo Beach 2023 je tu kako bi nam pomogla da se na savršeni način pripremimo za sledeći odmor okupan suncem...

Kolekcija slavi uticaje retro dizajna, razigrane boje i prirodne teksture, a sve to je potkrepljeno prepoznatljivim glamurom britanskog brenda.

Kolekcija Jimmy Choo Beach 2023 je prava riznica stilizovanih komada, u rasponu od sandala sa plutom do luksuznih espadrila i papuča, sve u sezonskoj paleti koja evocira uspomene na lenje dane provedene pored mora. Paleta boja je takođe inspirisana letnjom sezonom i obojena je nijansama plave, živopisne ružičaste i neutralnim nijansama koje će privući pažnju.

Logo Jimmy Choo takođe zauzima centralno mesto u ovoj kolekciji, istaknut na torbama od rafije spremnim za plažu sa grafičkim dizajnom u boji. Monogram sa potpisom brenda takođe se pojavljuje na kupaćim kostimima. Šarene perle i heklani detalji na komadima stvaraju razigranu i radosnu kolekciju koja je spremna za letnje dane pred nama.

Svi komadi iz kolekcije su savršena oda bezbrižnom duhu leta i učiniće da izgledate moderno i stilizovano na sledećem odmoru na plaži.

Luxury Experience