Kofer poput dragulja: Rimowa predstavlja Emerald green kolekciju

Više slika

Više slika

Nadovezujući se na uspeh razigranih nijansi Mint i Papaya iz linije Essential ranije ove godine, Rimowa sada ima još jedan novitet u svojoj ponudi...

Ove sezone, Emerald zauzima centralno mesto u bezvremenskoj Original kolekciji. Evocirajući dubinu i bogatstvo istoimenog dragocenog dragulja, obećava da će dodati sofisticirani glamur vašim putovanjima.

Čuvena metalna površina sa žlebovima od vrhunskog eloksiranog aluminijuma u ​​luksuznoj zelenoj boji čini zadivljujući vizuelni izgled. Naravno, karakteristična funkcionalnost Rimowa brenda dopunjuje njenu neospornu estetsku privlačnost. Ključni elementi uključuju teleskopsku ručku, inovativni sistem sa više točkova, kao i ugrađene brave koje je odobrio TSA.

Štaviše, nova kolekcija inspirisana smaradima nudi zadivljujuću alternativu klasičnoj crnoj, srebrnoj i titanijumskoj za one koji vole duboke živopisne nijanse.

Kao i svaki Rimowa originalni kofer, i ovaj novitet je podržan doživotnom garancijom tako da možete mirno putovati. Rimowa će takođe lansirati Personal kofer u smaragdnoj boji, zajedno sa tonskom zelenom kožom i kaiševima. Dovoljno prostran za iPhone15ProMax, svakodnevne potrepštine i sa namenskim slotovima za kartice i gotovinu, ovaj model vam daje mogućnost da ostanete organizovani dok izgledate šik gde god da putujete.

Luxury Experience