Kendis Svanepoel predstavlja torbu Burrow u Off-White reklamnoj kampanji

Modni brend Off-White predstavlja novu kampanju kako bi proslavio lansiranje svoje nove Burrow torbe za sezonu jesen/zima 2021.

U glavnim ulogama je južnoafrička manekenka Kendis Svanepoel i DJ Hani Didžon, koje poziraju ispred objektiva Fabijan Montika u studiju, okružene šarenim nameštajem i drapiranim materijalima.

Kendis Svanepoel i DJ Hani Didžon predstavljaju elegantnu i strukturiranu torbicu u kombinaciji sa odećom poznatog brenda. Olivije Noraz bio je zadužen za frizure modela, dok je šminku uradila Oror Žibrien. Kendis i Hani se takođe pojavljuju u pratećem filmu brenda Off-White u kom takođe pokazuju najnoviji dodatak brenda - Burrow Bag, uz električnu muziku.

„Burrow Burg je najnovija evolucija meteorske kiše koja za mene predstavlja stalni prikaz snage žena i njihovog neprocenjivog doprinosa našem društvu u celini“, rekao je Virdžil Ablo, osnivač i glavni kreativni direktor brenda Off-White. „Prirodno, dve najjače žene koje poznajem, Kendis Svanepoel i DJ Hani Didžon, savršene su ikone koje oživljavaju snagu, herojstvo i osnaživanje žena. Svaka od njih je meteor za sebe, krči svoje puteve i ostavlja jasan trag u svetu koji ih okružuje."

Torba se takođe isporučuje sa novim otiskom nazvanim Rock Burrow, koji oponaša pravi komad granita. Štampa je nastala tehnikom digitalnog štampanja u više koraka kako bi se dobila veća dubina i intenzitet. Da bi dodatno izgledao kao granit, uzorku je dodat debeli sjajni sloj.

Povezane teme