Kajli Džener se ponovila Birkenstocks sandalama od 76.000 dolara

Možemo slobodno reći da praktično svaka osoba koja provodi vreme na internetu ili gleda popularne televizijske programe, zna koliko Kajli Džener obožava Birkin torbe…

Pre dve godine, ona je pazarila pet neverovatnih Hermes Birkin modela, dokazujući svoju ljubav prema ovom neodoljivom komadu. Slavna preduzetnica se često može videti kako osvaja ulice gradova noseći Birkin tašnu u svojoj ruci, pa samim tim nismo iznenađeni činjenicom da je upravo ona jedna od osoba koje su kupile sada već ozloglašene Birknestocks sandale.

Napravljene od Hermes torbi, sandale su pokupile veliki broj hejtera na društvenim mrežama praktično odmah nakon lansiranja. Kajli je svoj par podelila na svom Instagram storiju, a odabrala je model kreiran od crne Birkin tašne, sa crvenom kopčom, koji je došao u zgodnoj i luksuznoj narandžastoj kutiji u stilu Hermes brenda. S obzirom na natpis “Hvala @mschf”, možda čak i možemo pretpostaviti da je Kajli ove sandale dobila na poklon! Ukoliko uzmemo u obzir činjenicu da jedan par može koštati od 34.000 do 76.000 dolara, morate se složiti sa nama da ona definitivno ima razloga da bude zahvalna.