Judith Leiber i porodica Kardašijan-Džener lansirali prazničnu kolekciju klač torbi

Limitirana kolekcija sadrži šest torbi koje su pojedinačno dizajnirale Kris, Kortni, Kim, Kloi, Kendal i Kajli.

Luksuzni brend Judith Leiber Couture je sarađivao sa porodicom Kardašijan-Džener na prazničnoj kapsul kolekciji novih klač torbi koje su inspirisane ljubavlju poznate porodice prema prazničnoj sezoni.

Svaka zvezda najpoznatije rijaliti porodice na svetu je individualno dizajnirala sopstvenu jedinstvenu torbu, što je rezultiralo sa šest luksuznih aksesoara. Svaka torba je pažljivo izrađena sa skoro 10.000 kristala i sadrži autogram ispisan na unutrašnjosti. Obožavaoci sada mogu da oponašaju legendarne božićne i novogodišnje svečanosti porodice Kardašijan tako što će voljenim osobama pokloniti neku od šest jedinstvenih svetlucavih torbi, koje će vas skupo koštati.

Počevši od glavne menadžerke porodice Kris Džener, njena torba je dizajnirana u obliku upečatljivog Deda Mraza sa skoro 10.000 evropskih kristala i njenim autogramom u unutrašnjosti.

Torba najstarije ćerke Kortni odražava njen lični ukus, bukvalno, sa elegantnom klač torbom po uzoru na poslužavnik za suši. Očekuje se da će se modni dodatak Kim Kardašijan prodavati kao alva, što možda stavlja veći naglasak na Noć veštica nego na Božić, sa dizajnerskom torbom koja predstavlja glavu vanzemaljaca.

Kloi je dala sve od sebe i dizajnirala torbicu koja oponaša korpu punu zlata. Kendal pokazuje svoju ljubav prema kućnom ljubimcu i „pretvara“ svog dobermana Piroa u blistavu Judith Leiber Doberman torbu. Kajli je dizajnirala klač u obliku svetlucave munje koja se može nositi horizontalno ili vertikalno.

Dok je torba Kloi najskuplja sa cenom od 5.995 dolara, Doberman torba Kendal Džener je druga po redu sa cenom od 5.695 dolara. Deda Mraza Kris Džener, vanzemaljac Kim Kardašijan i munja Kajli Džener koštaju 4.995 dolara, a poslužavnik za suši Kortni Kardašijan se prodaje za 4.495 dolara.

Luxury Experience