Jezivo: tašna kreirana od jezika aligatora i ljudske kičme

Indonežanski modni dizajner prodaje tašnu od 5.000 dolara, koja je napravljena od jezika aligatora i kičme deteta…

Arnold Pultra, jedan od bogatih klinaca Instagrama, tvrdi da je ovaj jezivi proizvod kreiran od etički dobavljenih sastojaka, koji potiču sa medicinskog otpada iz Kanade. Unikatna tašna proizvedena u Los Anđelesu, proglašena je kao pravi statement komad, a prvi put je bila dostupna za kupovinu pre četiri godine.

Pregrada tašne kreirana je od jezika aligatora, sa izraženim šavovima. Ljudska kičma deteta sačinjava ručku tašne i njene ivice, a upravo zbog tog detalja, model je uklonjen sa svih sajtova na kojima je bio dostupan za kupovinu.

Ipak, modni dizajner je rešio da je predstavi putem svog Instagram naloga, naglasivši da je za tašnu iskorišćena čitava kičma deteta koje je imalo osteoporozu. Kako on kaže, kosti koje je koristio za svoj dizajn nabavljene su od ustanove u Kanadi i dolaze sa papirima koji potvrđuju verodostojnost.

Pored ovog zaista jezivog dizajna, Pultra na svom Instagram nalogu postavlja brojne kontroverzne fotografije, poput uživanja na superjahti u Grčkoj ili poziranja pored naoružanog plemena u Etiopiji.

Da li će iko ikada poželeti da ovu tašnu dodirne, ostaje da vidimo…

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Polar bear hair and sheep suede jacket // alligator tongue and human osteoporosis spine bag by me

A post shared by bloody UwU (@arnoldputra) on

NAJČITANIJI TEKSTOVI IZ KATEGORIJE Fashion