Iv Džobs predstavlja Twist torbe u novoj zimskoj kampanji Louis Vuitton

Nakon što se pojavila na naslovnim stranama Vogue magazina, glamurozna ćerka Stiva Džobsa, Iv, postala je zaštitno lice Louis Vuitton Twist torbe.

Ćerka pokojnog bivšeg izvršnog direktora Apple kompanije pokazala je kultni dodatak u okruženju koje joj je neverovatno blisko. Manekenku je snimio Itan Džejms Grin kako pozira sa ažuriranom Twist torbom sa novom kopčom Gourmette koja izgleda kao dragulj na gravuri monograma.

Iv Džobs izgleda zapanjujuće u monohromatskim odevnim komadima u kombinaciji sa teksasom, što se pokazalo kao savršeno platno za Louis Vuitton Twist torbu u upečatljivim bojama poput crne, krem, bele i plave.

Louis Vuitton je podelio video na kojem vidimo manekenku koja je spremna da sama napravi svoj posao u modnoj industriji bez ikakve zavisnosti od svog prezimena. LV je objavio video koji prikazuje prelepu Iv na selu kako uživa u prirodi u društvu konja i izgleda kao milion dolara.

Porodica ove 24-godišnjakinje vredi neverovatnih 21 milijardu dolara, ali ona neće naslediti ni jedan dolar. Loren Džobs, njena majka rekla je u intervjuu 2013. da neće preneti svoje bogatstvo od 21,7 milijardi dolara svojoj deci. Kaže da će se bogatstvo završiti sa njom i želi da iskoristi svoje resurse da „izvuče najveću količinu dobra“.

Čini se da se Iv, ionako dobro snalazi.

Luxury Experience