Ikonične patike dobijaju luksuzni preobražaj

Adidas Superstar patike su jedne od najpoznatijih svih vremena, dok će sada dobiti i svoju ultra-luksuznu verziju, zahvaljujući saradnji sa brendom Prada…

Sledeće nedelje, kao deo druge faze partnerstva dva brenda, Prada Superstar patike će doći u butike. Ova saradnja ne pokušava da u potpunosti preobrazi ikonični uniseks model koji je prvi put predstavljen 1969.godine, već pokušava da ilustruje kako bi ova ikona svakog modernog garderobera izgledala, kada je unapređena premijum materijalima.

Nakon samo jednog pogleda na ovaj model, primetićete da ne postoji mnogo razlika između njega i standardne ponude, jer us krucijalni elementi – jednostavna silueta, distinktivni vrh patike, čuvene tri štrafte i logo, ostavljeni u originalu. Zapravo, da nije Prada logoa koji je ištampan sa jedne strane pete, verovatno ne biste ni mogli da pretpostavite da je čuvena italijanska modna kuća imala bilo kakve veze sa razvojem ovog izdanja.

Sve to se promeni, kada po prvi put uzmete ove patike u ruke. Tek tada ćete osetiti kvalitet izrade, u kombinaciji sa bogatim materijalima. Patike se proizvode u Prada radionici u Italiji od kože vrhunskog kvaliteta, zbog čega svaki par patika dolazi sa neprikosnovenim, premijum kvalitetom.

Na kraju, možemo reći da će patike biti dostupne u tri boje – monohromatski crne, crno-bele i hromirano srebrne sa belim detaljima. Svi modeli će na sebi nositi ispis Limited Edition, baš kao što je to bio slučaj sa sasvim belim Superstar patikama i Bowling Bag torbom.