#HotList: najbolje Chanel torbe svih vremena

#HotList: najbolje Chanel torbe svih vremena

Pogledajte galeriju
Broj slika: 11

Kada na sebi ponesete nešto sa potpisom brenda Chanel, svesno ili nesvesno prkosite normama u odevanju...

Tada, vaša odevna kombinacija se svodi na odisanje stilom i prefinjenošću, dok istovremeno šalje jasnu poruku svima sa kojima ćete se susresti tokom tog dana. Chanel odevni komadi i modni aksesoari omogućavaju nam da se osećamo osnaženo uz pomoć svoje žestoke ženstvenosti, zahtevajući poštovanje zbog činjenice da sa lakoćom prevazilaze sve prolazne modne trendove.

Ipak, razumevanje moći koje jedan Chanel komad, a posebno torba, sadrži u sebi, generalno nije nikakav problem. Do problema dolazimo tek onda kada treba da odaberemo koji će ikonični komad postati naš! Bez ikakvog iznenađenja, Chanel torbe su se pokazale kao veoma vredne investicije tokom godina, a nekoliko specifičnih modela dokazalo je da lepota i privlačnost zaista mogu biti večni.

Chanel 2.55 je torba koja je ovaj brend učinila slavnim i jedan je od prvih modela dizajniranih sa kaišem, objašnjavajući svima da žene imaju daleko pametnija posla nego da nose torbu u svojim rukama. Samim tim, ova torba izazvala je pravu pobunu u svetu mode, koju su sledili svi modeli nakon nje.

Ovog puta, odlučili smo da vam predstavimo jedanaest najboljih Chanel torbi svih vremena koje će vam pomoći da odišete samopouzdanjem, nonšalantnom elegancijom i šik privlačnošću, gde god da se zaputite. Otkrijte ih u našoj galeriji!

« 9 10 11 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

Luxury Experience