Hermes lansira futrole za Apple AirPods 2 Pro

Napravljene od najfinije „Swift“ kože...

Za ljubitelje mode, Apple AirPods su mnogo više od tehnološkog dodatka — pravi modni aksesoar, posebno kada se nose u dizajnerskoj torbici. Hermes se sada pridružio kompanijama Chanel, Gucci i Balenciaga i lansirao futrole za AirPods.  

Futrole dolaze u četiri boje — “Gold,” “Bleu Navy,” “Vert Criquet/Vert Bambou,” i “Bleu Lin/Étain” i dizajnirane su da „čuvaju“ bilo koju generaciju Apple AirPods Pro slušalica, dajući vašem tehničkom uređaju malu dozu tradicionalnog francuskog luksuza.

Hermes to postiže korišćenjem „Swift“ teleće kože, jednog od najstarijih materijala sa potpisom kuće. Kožu odlikuje neverovatno fina tekstura za razliku od mnogih drugih vrsta, što znači da će vaša futrola za AirPods zadržati svoju boju tokom godina upotrebe.

Futrole su prošivene koncem u kontrastnoj boji i pričvršćene za dugački kožni kaiš koji omogućava da se mogu nositi oko vrata, dok je na poleđini pečat Hermes Paris.

Svaka futrola se prodaje po ceni od 930 dolara, a sve četiri boje se sada mogu kupiti na sajtu ili u buticima Hermer brenda.

Luxury Experience