Hejli Biber u novoj kampanji Jimmy Choo za jesen/zimu 2021

Supermodel Hejli Biber je zvezda kampanje Jimmy Choo za jesen/zimu 2021. godine, a fotografisao ju je Pjer-Anži Karloti.

Senzacionalna i zavodljiva, Hejli je predstavila kampanju pod nazivom „TIME TO DARE“ i pokazuje najnoviju luksuznu obuću i aksesoare iz nove jesenje kolekcije. Hejli predstavlja nove dizajne Jimmy Choo čizama, visokih potpetica, torbi i naočara, koje je stilizovala na sjajan način Ilona Hamer.

Na fotografijama reklamne kampanje Hejli pozira u dopadljivim haljinama sa blistavim komadima nakita i izgleda vrlo lepo. Za njenu frizuru bila je zadužena Mara Roszak, a šminku je uradila Kejt Sinot.

Hejli Biber se takođe pojavljuje u seriji kratkih filmova za najnoviju kolekciju brenda Jimmy Choo, i impresionira svojim dobrim izgledom, a takođe i oličava mantru brenda.

„Hejli je oličenje današnjeg duha Jimmy Choo brenda - glamurozna, seksi, primamljiva, odvažna i samouverena. Ona savršeno sažima DNK koja je jezgro našeg brenda. Volim njenu energiju, stil i njeno urođeno samopouzdanje koje dolazi kroz svaku od slika. Oduševljena sam što smo mogli da radimo zajedno na stvaranju tako lepe kampanje“, kaže Sandra Čoi, kreativna direktorka brenda Jimmy Choo.