Globe-Trotter i Aston Martin predstavljaju luksuzni prtljag za putnike sa strastima za brzinom

Globe-Trotter, titan u britanskoj industriji prtljaga od 1897. godine, i legendarni britanski proizvođač automobila Aston Martin, osnovan 1913. godine, predstavili su svoju najnoviju saradnju, svedočanstvo trajnog nasleđa i umešnosti britanske proizvodnje.

Ovo partnerstvo spaja luksuz putovanja sa uzbuđenjem trka Formule 1, prikazujući kolekciju kofera inspirisanu moćnim automobilom Aston Martin AMR24 Formule 1. Kolekcija uključuje dve vrste kofera: ručni prtljag i check-in kofer, oba u svetlo zelenoj nijansi koja odražava boju Aston Martina F1. Koferi imaju četiri točka i idealni su za kratka ili duga putovanja. Kućišta kofera su napravljena od aluminijuma i kože i imaju unutrašnju postavu sa logotipom Aston Martin F1. Oznaka kolekcije je upečatljiv „zeleni ekran“ sa zvučnim talasima odštampan na svakom komadu, odražavajući prepoznatljiv zvučni potpis AMR24. Ovaj jedinstveni element dizajna upotpunjen je kožnim ukrasima u britanskoj Racing Green boji, što je omaž istorijskoj boji trkačkih automobila Aston Martin.

Globe-Trotter je sinonim za sjajan britanski dizajn i ručno rađeni prtljag i kožne dodatke. Brend je osnovan 1897. godine, a njegovi proizvodi se proizvode u Hertfordširu u Engleskoj koristeći originalne metode i mašine iz viktorijanskog doba. Klijenti brenda su ličnosti poput kapetana Roberta Falkona Skota, ser Vinstona Čerčila, kraljice Elizabete II, Edija Redmejna, Dejvida Bekama ili Kejt Mos.

Kolekcija Globe-Trotter x Aston Martin Aramco F1® Team ograničena na 250 komada dostupna je od 28. februara 2024. u prodavnicama i na sajtu brenda.

Luxury Experience