Givenchy predstavlja novu Antigona Cube torbu

Više slika

Više slika

Givenchy sa zadovoljstvom predstavlja najnoviji dodatak svojoj Antigona porodici: Antigona Cube torbu za jesenju sezonu 2024.

Givenchy torba Antigona, koja je inspirisana Antigonom, ćerkom Edipa i Jokaste, nalazi se na spisku modnih dodataka ove kuće od 2010. godine. Torba je postala klasika kuće i dobila nekoliko ažuriranja tokom godina. Odvažan mnodni dodatak je obnovljen za sezonu jesen/zima 2020, predstavljanjem nove verzije Antigona Soft, senzualnijeg modela, dok je sada modna kuća predstavila Antigona Cube torbu inspirisanu origamijem.

Njen elegantan, arhitektonski dizajn gornje ručke ponovo je omišljen u mnoštvu iteracija – bez obzira da li je pognuta i meka, urezana cvećem, ili skupljena da stane na dlan ova torba ostaje ikona modnog brenda. Svaka je prepoznatljiva po kultnom trouglastom logotipu od kože na gornjoj strani sa utisnutim Givenchy potpisom – sada već bezvremenskim amblemom pariskog dizajna.

Dostupna od sjajne kože ili laminirane teleće, torba ima kaiš koji omogućava da se nosi kao cross-body ili se može ukloniti i nositi uz pomoć svoje gornje ručke što predstavlja znak rafiniranog, damskog kodeksa osnivača kuće Iber de Živanšija i njegove voljene filmske muze Odri Hepbern.

Dostupna u sofisticiranoj Mini ili razigranoj Nano verziji, svaka torba je pedantno izrađena od kože u klasičnim bojama sa sjajnim finišem poput crne i boje slonovače, kao i u sezonskim nijansama kao što su žuta i zelena za Mini verziju i srebrno-siva ili malina za Nano.

Givenchy tašna „Antigona Cube“ dostupna je na sajtu givenchy.com i u Givenchy prodavnicama, a cene se kreću od 1450 evra do 3300 evra.

Luxury Experience