Givenchy debituje novom Kenny torbom inspirisanom Kendal Džener

Svi znaju za Hermes Birkin torbu koja je nazvana po legendarnoj Džejn, Saint Laurent torbu Kaia koja je posvećena ćerki Sindi Kraford, a sada Givenchy želi da ovekoveči Kendal Džener svojim novim mini izdanjem...

Novi modni dodatak nazvan „Kenny“ po nadimku Kendal Džener, predstavlja pogled francuskog luksuznog brenda na modernu „kroasan“ torbu. Napravljena je od gipke, drapirane teleće kože i ima metalni Givenchy 4G katanac, prepoznatljiv detalj koji je predstavio dizajner Metju Vilijams. Geometrijski monogram brenda se proteže duž ručki torbe, zamagljujući linije između nakita i tašne.

Nije iznenađujuće što je Vilijams posvetio torbu Kendal Džener, koju smatra jednom od svojih brojnih poznatih prijateljica. Dizajner je nedavno angažovao Kendal i njene sestre Kajli i Kim kako bi predstavile njegovu prvu kolekciju za francuski luksuzni brend, a ubrzo nakon toga, Kendal je predstavila kolekciju za proleće/leto 2021. Ali ništa nije definisalo njihov odnos dizajner/muza bolje nego kada su njih dvoje zajedno stigli na crveni tepih Met Gala 2021, a Kendal je ukrala šou u prilagođenoj nude haljini brenda Givenchy.

Kasnije, na Met Gala after partiju koji je vodio Džastin Biber, manekenka je ponovo nosila prilagođeni Givenchy outfit, ovog puta sa mini crvenom satenskom torbicom. To je označilo debi Givenchy Kenny torbe u stvarnom životu, koja će se konačno pojaviti na reviji brenda za proleće/leto 2022.

Da li će Givenchy Kenny biti "It"- torba 2022. godine?

Najnovija iteracija Givenchy Kenny torbe, kao što se vidi u kolekciji Pre-Fall 2022, možda je najglamuroznija do sada. Dolazi u sjajnoj, teksturiranoj koži koja nudi dozu sjaja sa 4G lancem.

Uzvišena izrada takođe ukazuje na Givenchy nasleđe visoke mode, koje je Vilijams istraživao kada je kreirao svoju novu kolekciju. „Verujem da je moda relevantna kada odražava šta znači živeti danas“, rekao je dizajner. „Postoji stalna tenzija između svakodnevne stvarnosti i preciznosti, elegancije i ekstravagancije tradicije mode.”

Taj spoj se vidi i u ostalim vrednim torbama u kolekciji. Tu je prerađena 4G torba za rame, koja sada dolazi u mekoj koži i opuštenog oblika.  

Međutim, ako postoji neki dodatak koji ćemo uskoro videti na slavnim ličnostima i širom Instagrama, to je Givenchy Kenny. Osim što se povezuje sa jednim od najvećih modela današnjice, torba takođe dolazi u zabavnom, prepoznatljivom obliku koji će obožavatelji mode ceniti, čak i dok žale zbog nedostatka praktičnosti.