Fuzija mode i putovanja u novoj Jay Ahr kolekciji

Ukoliko vas putovanja i moda podjednako inspirišu, onda će vas oduševiti svi komadi iz sasvim nove One & Only Heritage kolekcije koju potpisuje Jay Ahr…

Lansiranjem novog ansambla, renomirani lanac odmarališta želi da proslavi ljubav prema putovanjima, sa dodirm luksuza. Dizajnirana kao ograničeno izdanje vintage Louis Vuitton Keepalls torbi pravljenih po meri, Heritage kolekcija proslavlja prirodnu lepotu i bogatu kulturu lokacije svakog One & Only odmarališta. Svaka tašna je ručno odabrana i vezena u savršenom Jay Ahr stilu. Samo dve tašne su kreirane za svaki brendirani resort, a mogu se kupiti isključivo od odmarališta.

Komentarišući ovu kolekciju, Džonatan Ris, osnivač i umentik Jay Ahr, izjavio je: “One & Only je savršeni partner, jer svaka tašna koju sam proizveo je jedna, jedina. Obožavam da otkrivam nove kulture i destinacije, a svako One & Only odmaralište je prava proslava toga. Transformisanjem vintage torbi, podario sam im novi život, pretvorio sam ih u nešto sasvim drugačije i moderno”.

Pored Heritage kolekcije, Jay Ahr će takođe kreirati capsule kolekciju etiketa za prtljag, putne vrećice i tote tašnu za svako odmaralište. Kao kulminacija putovanja, kulture i mode, ova kolekcija se ne sme propustiti.