Futurizam i renesansa - nove Oakley naočare

Pre nekoliko godina, brend Oakley je neverovatnu modu učinio poželjnom, lansirajući svoje modno progresivne OVERTHETOP ramove…

Oni su po prvi put viđeni tokom Letnjih Olimpijskih Igara održanih u Australiji 2000.godine, na sprinteru Atou Boldonu. Sada, dvadeset godina kasnije nakon originalnog lansiranja, ove naočare se vraćaju na scenu u novom avataru, koji je podjednako privlačan i možda čak za dlaku ekscentričniji od originala.

Originalni kalup i oblik ostaju verni originalnoj formi, ali ovoj novoj verziji je dodata Precious Mettle opcija boje. Ovaj interesantni dizajn možda ne bi bio vaš idealan izbor, ali tu je gradijentni tretman bojama, gde se nijanse prelivaju od starog zlata prema srebru i bronzi i vrlo lako mogu osvojiti vaše srce svojim sajberpank glamurom.

Ram naočara konstruisan je sa O Matter™ materijalom, zarad dugotrajnog komfora, dok se unutar njega nalaze Oakley Prizm™ stakla, dizajnirana da poboljšaju boju i kontrast vida.

Ove naočare svakako su unikatne, ne samo po svom izgledu, već i zbog činjenice da će samo 20 biti dostupno za kupovinu u čitavom svetu, a cena jednog para je 2.000 dolara.