Ferrari crvene kožne cipele će vas naterati da zaboravite na Louboutin

Verovatno ste čuli za izreku - „Držite svoje štikle i standarde na visokom nivou.“ Kad smo već kod toga, zašto ih ne biste održali i ultra elegantnim i jedinstvenim?

Svet je prihvatio Balenciaga clogs sa potpeticom, koje nisu baš lep prizor ako ćemo iskreno, ali su i dalje bile tražene zbog njihove čiste smelosti. U poređenju sa klompama sa potpeticom Balenciaga, najnovija ponuda Ferrari, ženske kožne cipele sa visokom potpeticom izgledaju prilično sneno!

Ovaj model izgledaj kao nešto što bi nateralo Doroti iz Čarobnjaka iz Oza da odbaci svoje crvene svetlucave cipele.  

Dizajneri zaslužuju pohvale za cipele koje izgledaju kao automobil, a da pritom zadržavaju ženstvenost i delikatnost. Ovaj prelazak sa brzih crvenih automobila na zanosne crvene štikle nije neočekivan. Na kraju krajeva, italijanska porodica koja je vlasnik Ferrari brenda je ranije ove godine kupila udeo od 624 miliona dolara francuske luksuzne kompanije Christian Louboutin. Bilo je samo pitanje vremena kada će osmisliti par cipela.

Upečatljive visoke potpetice imaju četvrtsasti vrh, bočne izreze i crni đon. Efekat metalik sjaja čini ih neverovatno privlačnim. Živopisnom vizuelnom izgledu crvene nijanse pridružuje se kontrastna omča od grosgrain trake na peti. Ferrari logo se takođe pojavljuje na zadnjoj strani pete.

Atraktivne Ferrari cipele su napravljene u Italiji od 100% teleće kože i imaju potpeticu od 12 cm. Dolaze upakovane u ekskluzivnu prilagođenu kesu koja se čuva u legendarnoj Ferrari Store torbi.

Jedinstvene Ferrari cipele mogu biti vaše za 740 dolara.