Fenty i Amina Muadi predstavljaju novu zajedničku kolekciju

Nova kolekcija sadrži zavodljive visoke potpetice za žene koje su svesne svoje moći…

Prateći prethodno partnerstvo, Rijanin brend Fenty još jednom se udružio sa dizajnerkom obuće, Aminom Muadi. Sadržeći statement komade sa njenom zavodljivom estetikom, nova kolekcija sadrži salonke, sling back model i dva para sandala.

“Želela sam da kreiram obuću koja istovremeno predstavlja i muzu i brend; snažnu, prefinjenu i ženstvenu”, izjavila je Muadi. Nove Corset salonke predstavljaju moderni pristup zavodljivim visokim potpeticama, nadograđujući prošlogodišnju temu pertli od PVCa koje su bile vezane oko članaka. Ponuđene u Electric Blue i Coco White, ovaj model je savršena luksuzna opcija koju možete dodati vašoj rotaciji.

Za uzvišenu, svakodnevnu siluetu, Don’t Be Square, ultimativne sling back salonke sa kvadratnom formom napred kreirane su od kože, a dolaze u boji slonovače. Treći stil predstavljen je Ribbon Ropes sandalama sa visokim potpeticama, koje dolaze u Candy Pink i Jet Black varijantama, sa satenskim vrpcama i delikatnim akcentima od kristala.

Na kraju, najnovije Caged-In sandale su obeležile svoje prisustvo, dolazeći u jesenjim bojama kao što su Electric Blue, Coco White, Jet Black i Crystal Black. Nova kolekcija je već sada dostupna za kupovinu, putem zvaničnog sajta brenda.