Fendi predstavlja savršenu kolekciju za kućne ljubimce

Da li imate kućnog ljubimca ili ste oduvek maštali o četvoronožnom prijatelju koji će vam praviti društvo i tokom onih najusamljenijih večeri, govoreći vam jednim pogledom da vas u potpunosti razume, sa ljubavlju koja ispunjava sve oko vas?

Bilo da ste oduvek sanjarili o psu ili mački, ili možda pak nekom egzotičnijem ljubimcu, sigurni smo da ste svesni koliku odgovornost životinje nameću svojim vlasnicima. Morate brinuti o njihovom zdravlju i generalnom dobrostranju, paziti na sve što će pojesti, sa kim će se i gde igrati, da li su srećni i zadovoljni, a da vam pritom, oni to ne mogu potvrditi rečima, već samo mjaukanjem, mahanjem repa ili razigranim lavežom.

Vlasnici kućnih ljubimaca neretko veće količine novca troše na svoje krznene prijatelje, bez ikakvog premišljanja kupujući najbolje proizvode za negu, najbolju dostupnu hranu i poslastice, kao i modne aksesoare. Ukoliko pripadate toj grupi, sigurni smo da će vas vesti brenda Fendi zaista oduševiti. Italijanska modna kuća, koja je u celoj svojoj biti posvećena luksuzu, upravo je predstavila aksesoare za putovanje namenjene našim kućnim ljubimcima. Novi asortiman sadrži transportere, ogrlice i povoce, pri čemu je svaki komad akcentovan Fendi monogramima, stavljajući svima sa kojima se susretnete do znanja u kakvom stilu uživate.

Torba za nošenje ljubimaca dekorisana je specijalnom kožnom etiketom, dok povodac i ogrlica sadrže metalnu pločicu za ime sa prilagođenim FF logoom. Na kraju, ostaje da kažemo da je čitava kolekcija već sada dostupna za kupovinu, a novitete možete videti u galeriji.