Farel Vilijams najavljuje neočekivanu saradnju sa brendom Tiffany & Co.

Nova 2022. godina raduje nas najneočekivanijim modnim saradnjama.

Tako je Raf Simons iznenadio fanove saradnjom sa kompanijom Smiley, koja ima zvaničnu dozvolu za štampanje nasmejanog smajlija. Ništa manje upečatljiva saradnja biće kolekcija popularnog američkog repera Farela Vilijamsa sa brendom nakita Tiffany & Co.

Čini se da nežna i sofisticirana poruka kompanije nije povezana sa smelom vizijom modernog umetnika, međutim, prve plodove saradnje muzičar je predstavio na debitantskoj reviji japanskog dizajnera Nigo for Kenzo.

Šta kažete na neobičan modni dodatak od zlata koji će vas sigurno spasiti od brojnih objektiva? Pažnju publike su privukle naočare sa skupocenim okvirima, a u kombinaciji sa vojničkom beretkom izgledale su veoma stilski. Popularni pevač se ne plaši eksperimentisanja sa stilom, otkrivajući nove forme. Naravno, okvir u obliku badema je napravljen po narudžbini poznatog klijenta i dekoracija proizvoda zaslužuje posebnu pažnju. Naočare su dekorisane sa 61 okruglim dijamantom težine preko 25 karata i četiri smaragda koji ih uokviruju sa svake strane. Sam okvir je napravljen od 18-karatnog zlata, a lagani oblik deluje gotovo bez težine.

Ovo je samo jedna od Farelovih ideja i vrlo brzo ćemo videti i druge primerke iz njegove kolekcije. Međutim, datum lansiranja kolekcije još uvek nije poznat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Son of a Pharoah (@pharrell)