Dženifer Lopez u ulozi modnog dizajnera

U poslednje vreme, gde god da se okrenemo možemo čuti neke vesti vezane za Dženifer Lopez…

Njoj je ova godina donela mnogo toga dobrog, baš kao i nekoliko prethodnih. Bilo da šeta modnom pistom u čuvenoj Versace haljini, oduševljava sve žene sveta vereničkim prstenom koji je dobila od Aleksa Rodrigeza ili deli sa svojim pratiocima na društvenim mrežama svoju fitness rutinu, Džej Lo je svuda.

Ovog puta, ona je ponovo odlučila da se okuša u modnom dizajnu, u saradnji sa brendom Coach čiji je ambasador od prošle godine. Sada, ona je predstavila svoju prvu dizajniranu tašnu, koju je kreirala u saradnji sa kreativnim direktorom, Stjuartom Veversom. U pitanju je Hutton tašna, koja je dobila i specijalni privezak, dekorisan pevačicinim potpisom.

Pravougaona tašna napravljena je od pink kože i kože boje kestena, dok je akcentovana zimjskim printom. Sa mesinganim detaljima, tašna je takođe dobila i zlatni lanac umesto kaiša. “Kolor-blok koža i polirani detalji su zaista u mom stilu. To je tašna koja čini da se osećam sređeno i spremno za sve”, izjavila je Dženifer.

Ono što na kraju možemo reći, Jennifer Lopez x Coach Hutton torba već sada je dostupna za kupovinu po ceni od 495 dolara.