Dženifer Lopez lansira novu liniju cipela ekskluzivno za Revolve

Dženifer Lopez i REVOLVE, onlajn dom najpoželjnije svetske dizajnerske odeće, obuće i aksesoara, udružili su se povodom lansiranja ekskluzivne linije obuće.

„JLO Jennifer Lopez for REVOLVE“ je ekskluzivna linija obuće koja okuplja kultne fanove Džej Lo i REVOLVE verne kupce. Kolekcija koju su predstavili Džej Lo i Revolve biće lansirana u tri serije, počevši od 16 modela cipela sa skulpturalnim potpeticama, glamuroznih metalik do kristalnih ukrasa i savršenih animal printova. Prva linija uključuje cipele sa visokom platformom, čizme do kolena, sandale sa kaiševima i štikle u trendi stilovima od materijala uključujući antilop, kožu, mrežu i saten koji daju liniji uzvišen i šik izgled.

„U REVOLVE, saradnja sa uticajnim kreatorima bila je jedan od ključeva našeg uspeha. Kroz ova partnerstva, u mogućnosti smo da našim kupcima pružimo ekskluzivne proizvode koje mogu kupiti samo kod nas. Dženifer Lopez je ikona pop kulture i inspiracija milionima ljudi širom sveta, tako da je ekskluzivna saradnja sa njenom linijom, JLO Jennifer Lopez bila savršena za nas. Tako smo uzbuđeni što predstavljamo novu liniju obuće i sarađujemo sa Dženifer Lopez“, rekla je Raisa Gerona, direktor brenda Revolve.

Kolekcija obuće Dženifer Lopez za REVOLVE već je debitovala ekskluzivno na REVOLVE.COM.

Luxury Experience