Coach x Selena Gomez

Selena Gomez i brend Coach odvode svoje partnerstvo na sledeći nivo.

Slavna pevačica i luksuzni modni brend započeli su poslovnu saradnju u decembru 2016. godine. Budući da je Selena Gomez proglašena za ambasadora brenda Coach, modni brend je postao omiljena destinacija milenijalaca.

Selena je do sada je sarađivala sa Coach brendom na torbici i određenim aksesoarima. Srećom, pa je pevačica prihvatila ulogu dizajnera te je ponudila svojim obožavaocima i odevne komade koje je lično dizajnirala.

Tako će Selena Gomez po prvi put predstaviti kolekciju odeće, nakon što je imenovana za portparola brenda. Čekanje je gotovo - Coach x Selena Gomez linija odeće dolazi ranije nego što ste mislili!

Gomez nije mogla da sakrije uzbuđenje u vezi sa predstojećom kolekcijom: "Tako sam ponosna. Ono zašto najviše volim da radim sa Coach timom je što poznaju moj stil odevanja. Od početka je sve autentično ", rekla je u PR saopštenju. Coach x Selena Gomez kolekcija se sastoji od odeće i modnih aksesoara.

Postoje čak i dva nova modela torbica, trendi haljine, ultra-meki džemperi i  dukserice. Pevačica nije propustila priliku da da lični pečat celoj kolekciji. Na nekim delovima postoje male skrivene poruke kao što su: " Not perfect, Always Me ", ispisano njenim rukopisom.

Ovo nije prvi put da Selena daje lični pečat svojoj odeći i modnim detaljima. Na Met Gala 2018.godine, Gomez je nosila tašnu sa sličnim detaljima. Na istom događaju, pevačica je nosila ogromnu slojevitu haljinu sa dugačkom šlepom koju je dizajnirao kreativni direktor Coach brenda Stjuart Vevers. Dizajner je takođe obukao Selenu za Met Gala 2017. godine, kada je nosila još jedan fantastičan komad.

Prve fotografije kampanje za Coach x Selena Gomez kapsul kolekciju su se već pojavile. Kampanju je fotografisao legendarni Stiven Mejsel. Na snimcima, Selena nosi romantične i šik komade koje je dizajnirala u partnerstvu sa  Stujartom Veversom.

Prema rečima Veversa, ova kolekcija je čist odraz ličnog stila pevačice: "Volim da radim sa Selenom jer ona ima svoje jako mišljenje u procesu dizajniranja. Želeo sam da svi delovi odražavaju njen stil i njen šarm”, rekao je dizajner.

N.V.T.

Izvor The Fashionisers

 

Povezane teme