Coach predstavlja kolekciju Coach x Tom Wesselmann sa glumicom Hari Nef

Coach brend je oduvek bio inspirisan igrom i mladalačkom energijom, a ima li boljeg načina da se to iskoristi od saradnje sa ikonom pop arta, Tomom Veselmanom?

Brend predstavlja kolekciju Coach x Tom Wesselmann globalnom kampanjom, u kojoj glumi Hari Nef, a fotografisao ju je Juergen Teler. Inspirisana osnovnim temama koje brend deli sa Veselmanom, kolekcija predstavlja neke od njegovih najpoznatijih radova ponovo osmišljenih na legendarnim komadima brenda kao što su Rogue i Duffle torbe i jakne od krzna slaveći brend, američko nasleđe i pop kulturu.

Saradnja je dalje inspirisana umetničkim istraživanjem zadovoljstva, sa fokusom kolekcije na grafičkim motivima, koji su ukrašeni Coach Signature žakardom i Glovetanned kožom sa vezom i šljokicama.

"Čulna i radosna, naša saradnja je omaž osećaju zadovoljstva koji je Tom pronašao u procesu stvaranja. Veoma sam počastvovan što sam radio sa njegovom porodicom i ponosan što sam podelio njegov rad sa novom generacijom“, rekao je kreativni direktor brenda Coach, Stjuart Vevers.

Da bi dodatno predstavio kampanju, brend je razvio digitalno iskustvo gde korisnici mogu da istraže kolekciju kako bi saznali više o saradnji i Veselmanovom životu i radu kao jednog od najpoznatijih američkih pop umetnika 1960-ih preko TikToka.

Kolekcija Coach x Tom Wesselmann dostupna je za kupovinu u prodavnicama brenda Coach širom sveta.

Luxury Experience