Christian Louboutin predstavlja novu prazničnu kolekciju

Verovali ili ne, Nova godina je praktično odmah iza ugla…

Pre nego što počnete u panici da tražite nove odevne kombinacije koje ćete potencijalno obući kako biste ispratili staru i pozdravili Novu godinu, znajte da online prodajna platforma MyTheresa i renomirani francuski dizajner, Christian Louboutin, spremaju zaista posebnu kolekciju. Oni su predstavili specijalnu kapsul liniju, namenjenu divama iz čitavog sveta.

U ponudi je osam klasičnih modela obuće, uključujući štikle dekorisane mašnama, salonke ukrašene srebrnim kristalima koji svetlucaju, kao i gležnjače i patike. Kapsul kolekcija se dalje poigrava nijansama crne, bele, srebrne i živahne Loubi crvene boje, pa svaki komad, kao i uvek do sada poseduje crvene đonove.

Naši lični favoriti su cipele sa vrtoglavo visokim potpeticama u crvenoj i crnoj boji, koje imaju mašnu sa svoje zadnje strane. Oni koji žele da budu kul, mogu se odlučiti za klasične patike bele boje, koje dolaze dekorisane kristalima, u skladu sa prazničnom sezonom.

Na kraju, moramo još reći da je ova ekskluzivna kolekcija već sada dostupna za kupovinu, sa cenama koje idu od 795 do 1.495 evra.