Christian Louboutin i Marvel predstavljaju zadivljujuću kolekciju

Povod tako značajan kao što je Diznijeva 100. godišnjica zaslužuje jednako impresivnu proslavu – kolekciju Marvel & Christian Louboutin.

Ova dva legendarna brenda okupila su se pod logotipom Disney100 kako bi lansirali globalnu lifestyle kolekciju koja sadrži cipele i aksesoare za žene, muškarce i decu, a sve je posvećeno Marvel univerzumu.

Ova nezaboravna kolekcija, koja će se sigurno slaviti još jedan vek, takođe predstavlja ekskluzivni strip o superherojima čiji je ko-kreator sam dizajner Kristijan Lubutin.

Tri kultna stuba kolekcije su „Infinity Stones“, „Namor“ i „Moon Knight“. „Infinity Stones“ koje je odmah privuklo pažnju Kristijana Lubutina, umetnuto je u dve jedinstvene potpetice za muškarce i žene. Namor, prvi lik koji se ikada pojavio u Marvelovom stripu, inspiracija je za ponovno pronalaženje Lubutinovih krljušti. Ova reimaginacija jednog od najpoznatijih ukrasa Kristijana Lubutina odaje počast Namorovom podvodnom svetu. Misteriozno crno i srebrno odelo Mesečevog viteza utiče na najsmelije stilove u kolekciji.

„Uvek su me fascinirale veoma vizuelne priče sa puno misterije i akcije. Kao dete, imao sam duboku strast prema egipatskim bogovima i faraonima, ali kao tinejdžer sam tu manifestaciju pronašao kroz Marvelove likove. Postoji nešto u Marvelovoj mitologiji i likovima koji prolaze kroz epske avanture, drame i zaplete, a sve je začinjeno supermoćima“, rekao je dizajner.

Kolekcija je sada dostupna u buticima Christian Louboutin širom sveta i na sajtu christianlouboutin.com.

Luxury Experience