Chloé x Moon Boot: suočite se sa zimom sa stilom

Chloé x Moon Boot su predstavili ekskluzivnu saradnju za jesen/zimu 2021. koja ispunjava sve naše želje za zimskim čizmama.

Zima je definitivno stigla... a da li imate obuću za hladnije vreme? Chloe je upravo objavio svoju prvu saradnju sa brendom Moon Boot pod kreativnim rukovodstvom Gabriele Hearst za jesen/zimu 2021. Za kolekciju Chloe x Moon Boot, najpoznatiji brend cipela za zimsku sezonu povezuje se sa francuskom dizajnerskom kućom kako bi nam doneo nove modele koji spajaju čizme sa potpisom sa ključnim elementima brenda Chloe.

Chloé x Moon Boot kolekcija nam donosi moderne i cool čizme sa dizajnom od teleće kože i pletenog materijala, a istovremeno obezbeđuju toplotu i udobnost. Ove zimske čizme su pravi odgovor na hladnije dane koji su nam stigli.

Kolekcija ograničenog izdanja prikazuje dve bogate neutralne nijanse: Luminous Ocher i Tannish Brown.

Održivost je centralna tema ove kolekcije. Verna stalnom zalaganju za održivije prakse u modnoj industriji, dizajnerka brenda Chloe je odlučila da kreira ove čizme koristeći reciklirane pertle, kožu sa malim uticajem i biorazgradive materijale.

Kolekcija Chloe x Moon Boot je održiva obuća koja će zagrejati vaše srce i stopala tokom zimske sezone.