Ćerke Juan Mekregora u novoj Fendi kampanji

Nije tajna da sve više dece slavnih glumaca, pevača i manekena kreće stopama svojih roditelja.

I ne samo to, mnogobrojni svetski dizajnerski brendovi kao da su postali opsednuti nalednicima slavnih, pa ih u poslednje vreme angažuju povodom snimanja reklamnih kampanja i ili kao manekene na pisti.

Prvo je svet upoznao Lili Rouz Dep, ćerku Džonija Depa i Vanese Paradi, zatim Kaju Gerber, ćerku Sindi Kraford i mnoge druge.

Dobri geni vam definitivno daju prostora u medijima, ali glavna stvar je ta što publika dobro reaguje na slavna imena, pa otuda toliko interesovanje luksuznih brendova za angažovanjem slavnog podmlatka.

Najnovija u nizu saradnji dece slavnih, je angažovanje ćerki glumca Juan Mekgregora za novu Fendi kampanju. Nakon saradnje sa klanom Kardašijan, Fendi nam predstavlja Peekaboo kampanju u kojoj su zvezde Ester i Klara, ćerke pomenutog glumca.

Klara ima 22 godine i uspešan je fotograf i glumica i ovo joj definitivno nije prvo pojavljivanje pred kamerama, budući da je već nosila na pisti modele za Dolce & Gabbana brend. S druge strane, Ester ima samo 16 godina i već je otpočela muzičku karijeru kao tekstpisac. Sestre su veoma bliske i tu emotivnost su prenele i na fotografije kampanje koja je snimana na različitim lokacijama.

“#MeAndMyPeekabooPoglavlje II istražuje nepokolebljivu vezu glumice i fotografa @claramcgregor i tekstopisca @esther.mcgregor koju sestre dele, kroz seriju emotivnih fotografija koje su snimljene u Los Anđelesu”, stoji u saopštenju Fendi brenda na Instagram profilu.

Luksuzni brend Fendi ove godine obeležava 10 godina Peekaboo dizajna. U pitanju je  “eleganta, moćna i neprolazna” tašna koja ne izlazi iz mode.

Čak i nakon deset godina svog postojanja, u pitanju je jedna od najtraženijih tašni među ljubiteljkama mode.

Na fotografijama su Klara i Ester od glave do pete odevene u prepoznatljivu odeću s monogramima, noseći pomenutu tašnu u mnogim bojama.

N.V.T.

Izvor Fashionisers