Cardi B ležerno pokazala svojih 26 Birkin torbi

Hermes Birkin, naizgled standardna kožna torba je ultimativni simbol bogatstva, luksuza i, naravno, privukla je brojne poznate kolekcionare, od Drakeovih zaliha za njegovu buduću suprugu, do legendarne Cardi B. Sada nam Cardi daje još jedan uvid u svoju kolekciju, uključujući jedinstveni Birkin model koji po svemu podseća na cargo pantalone.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cardi B (@iamcardib)

Na Instagramu je Cardi podelila seriju fotografija svoje najnovije Birkin torbe. To je torba camel boje sa kožnim kaiševima, bočnim džepovima i priloženom minijaturnom torbicom i držačem kartica na prednjoj strani. 

Takođe je dodala fotografiju gde svojim pratiocima ponosno pokazuje svojih 26 Birkin torbi koje su ležerno raspoređene kao da je reč o švedskom stolu od milion dolara različitih kožnih delikatesa.

Cardi u svojoj kolekciji ima različite Birkin modele – od neutralnih, do modela u beloj i pastelnim nijansma, kao i Birkin sa maskirnim printom. Nije poznato da li je ovo cela njena kolekcija torbi ili manji uzorak, ali pratioci ne bi trebalo da brinu: Cardi ne drži Birkin torbe rasute po podu, one su pažljivo izložene na drvenoj polici.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cardi B (@iamcardib)