Bvlgari Serpenti u novom izdanju

Ljudi se raduju posebnim trenucima – neki, dugoočekivanom unapređenju, a neki broje dane do početka godišnjeg odmora…

Sa druge strane, tu su i oni koji se raduju vestima iz modnog sveta, poput najave za ovu iteraciju ikonične Bvlgari Serpenti Forever tašne. Nakon versatilne verzije Aleksander Wang, detalji nove saradnje su konačno objavljeni, a ona potiče iz zemlje izlazećeg sunca, Japana.

Serpenti Through The Eyes Of predstavlja limitiranu kolekciju tašni i aksesoara, koje dizajniraju vodeći kreativci generacije, a ovoga puta, kreativni šešir je poneo kreativni direktor brenda Ambush, Jun An. Tokiski dizajner je ovoj kolekciji dao sasvim drugačiji pristup, zadržavajući Bvlgari Serpenti kao zvezdu linije, podarujući joj istovremeno sasvim novu siluetu i nijanse, zbog kojih vas neće podsetiti na bilo šta što je kreirano u prošlosti.

On je bez straha zaronio u jarke boje i izbalansirao ih nežnim formama. Takođe, mogu se primetiti i primese estetike inspirisane pop kulturom. Kolekcija se sastoji od tri tašne, novčanika za sitninu, futrole za kreditne kartice i ikonične Serpenti narukvice.

Dizajner je zmiju predstavio na predivan način, inkorporirajući njene senzualne linije u svakom dizajnu, a tašne su postavljene tako da imitiraju fluidnost njihovih tela. Glava zmije igra ulogu kopče svake torbe i dolazi sa reptilskim očima kreiranim od sedefa ili crnog oniksa.

Nova Serpenti saradnja sa brendom Ambush dobila je kampanju u kojoj glavnu ulogu igra Bela Hadid i svi komadi se već sada mogu poručiti putem sajta brenda.