Bvlgari i Alexander Wang ponovo sarađuju

Po svemu sudeći, čak ni globalna pandemija ne može zaustaviti sezonu modnih saradnji…

Kako bi nastavili svoj ciklus inovacije i kreativnosti, Alexander Wang i Bulgari brendovi ponovo su sarađivali. Nakon neverovatnog uspeha ikonične Bvlgari Serpenti Forever tašne, oni su ovog puta odlučili da nam daju još povoda za radost. Njihova najnovija ponuda predstavlja nam nove torbe sa dve nove Serpenti kopče kreirane od pozlaćenog mesinga, sa opčinjavajućim crvenim očima.

Nove kopče inspirisane su Bvlgari časovnikom iz šeszdesetih godina, a sama kolekcija je nazvana Serpenti Through The Eyes of Alexander Wang. Alexander Wang brend doneo je pozamašnu količinu versatilnosti u ovu priču, jer se nove torbe mogu nositi preko tela, oko struka, preko ramena ili kao clutch. Pored klasičnih crnih i belih verzija, svaka tašna je dobila tri nove boje posvećene proleću, u nijansama kao što sup lava, boja breskve i pink.

Najnovija saradnja dva slavna brenda lansirana je tokom njujorške nedelje mode i sastoji se od šest različitih stilova, a biće dostupna za kupovinu putem zvaničnog Bvlgari sajta.

NAJČITANIJI TEKSTOVI IZ KATEGORIJE Fashion