Burberry predstavlja novu kampanju posvećenu Olympia torbi

„Prilikom dizajniranja Olympia torbe, razmišljao sam o stvaranju torbice savršenog oblika - nešto što bi moglo da uhvati suštinu ženstvenosti. U kampanji sam želeo da proslavim tri neverovatne žene u svom životu koje oličavaju moć i lepotu ženske energije: FKA twigs, Kendall i Shygirl. Ove žene su neverovatno talentovane i samopouzdane, i imaju prirodnu žestinu i odlučnost da kroje svoje puteve, od kojih svaka slobodno izražava svoju originalnost svojom kreativnošću.“ -  rekao je Riccardo Tisci, glavni kreativni direktor kompanije Burberry.

Burberry sada otkriva svoju kampanju za torbu Olympia koju je dizajnirao Riccardo Tisci. Torba izrađena u Italiji ima oblik polumeseca, dok je kaiš torbe izrađen od glatke kože.

U kampanji na nizu fotografija FKA twigs, Kendall i Shygirl poziraju na minimalističkoj pozadini od mermera - tri žene predstavljaju žensku energiju, snagu, senzualnost i slobodu izražavanja.

Riccardo je radio sa timom kultnih kreativnih talenata, uključujući poznate fotografe i filmske reditelje Inez i Vinoodh, stilistu Ib Kamara, šminkera Kabuki Magic i frizere Jimmy Paul i Lacy Redway.

Torba Olympia dostupna je u različitim veličinama, stilovima i bojama, od klasičnog toplog peska, crne i tamnocrvene do živopisne nijanse nevena, bledo plave i zelene boje. Svaka torba će imati ugraviran broj izdanja sa unutrašnje strane.

Dostupna je za kupovinu u Burberry prodavnicama i na sajtu brenda.