Bugatti i adidas predstavili ograničeno izdanje X Crazyfast kopački

Proizvođač luksuznih automobila Bugatti i gigant sportske odeće adidas udružili su snage kako bi stvorili remek-delo koje neprimetno spaja brzinu i stil – adidas X Crazyfast Bugatti.

Ova ograničena serija kopački, proizvedena u strogo ekskluzivnoj seriji od samo 99 pari, kreirana je da redefiniše granice performansi i dizajna na fudbalskom terenu.

X Crazyfast Bugatti crpi inspiraciju iz kultne filozofije brenda Bugatti „Forma prati performanse“, odražavajući precizan inženjering i dizajn usmeren na brzinu koji definišu Bugatti hipersportske automobile. Slično kao i Bugatti automobili, ove kopačke nisu samo svedočanstvo brzine, već su predodređene da postanu dragi kolekcionarski predmeti zbog svoje retkosti.

U osnovi X Crazyfast kopačke je inovativna Speedframe tehnologija đonova kompanije Adidas. Ova revolucionarna karakteristika ne samo da obezbeđuje ultralaku strukturu za optimalnu brzinu, već takođe obezbeđuje čvrstu površinu za munjevito ubrzanje. Inovacija Aerocage, dizajnirana da zagrli sredinu stopala radi podrške i stabilnosti i Aeropacity Speedskin prozračna monomreža, doprinose savršenoj ravnoteži brzine i kontrole. Umetak od ugljeničnih vlakana odražava visokotehnološki materijal koji se koristi u Bugatti automobilima.

Prepoznatljiva Bugatti Blue, inspirisana je ranim Bugatti Grand Prix automobilima i služi kao trenutni identifikator za Bugatti entuzijaste, odražavajući vek uspeha u motosportu i neuporedivih performansi.

Dve moćne fraze – „Nemoguće je ništa“ za Adidas i „Stvori neuporedivo“ za Bugatti simbolizuju nemilosrdnu potragu za izvrsnošću obe kompanije, dok logo Etorea Bugatija odaje počast osnivaču vizionaru, čije nasleđe nastavlja da inspiriše najveće svetske hiper sportske automobile.

X Crazyfast Bugatti kopačke dolaze upakovane u jedinstvenu kutiju inspirisanu tkanjem od ugljeničnih vlakana, istog laganog i robusnog materijala koji se intenzivno koristi u Bugatti hiper sportskim automobilima.

Za entuzijaste koji žele da poseduju deo ove ekskluzivne saradnje, kopačke će biti na aukciji preko adidas Collect Web 3 platforme od 8. do 11. novembra, pružajući globalnu priliku za kupovinu jednog od 99 pari. Veliko lansiranje kopački X Crazyfast Bugatti trebalo bi da se održi na terenu u novembru 2023. godine, koje će isključivo nositi fudbalske zvezde Rafael Leao i Karim Benzema.

Luxury Experience