Brunello Cucinelli zimske čizme unose luksuz u prirodu

Više slika

Više slika

Brunello Cucinelli, poznati modni brend, predstavio je svoju kolekciju čizama za jesen-zimu 2023 u svom trend vodiču pod nazivom "Seasonal Archetypes"...

Ova kolekcija predstavlja savršen spoj klasičnog dizajna i robusne funkcionalnosti, idealan za ljubitelje mode koji se ne boje avantura na otvorenom.

Srž kolekcije čine raznovrsni modeli čizama, od vanvremenskih Chelsea opcija do robustnih modela spremnih za planinske avanture. Njihove čizme nude udobnost i trajnost zahvaljujući karakteristikama kao što su vezice, izdržljivi đonovi, kao i luksuzna postava od kašmira i svile.

U idiličnom šumskom okruženju, model Ameli Zalaiti demonstrira eleganciju i avanturizam nove kolekcije noseći Brunello Cucinelli čizme u zemljanim tonovima. Njihova izrada odražava posvećenost brenda kvalitetu, osiguravajući da svaki par izdrži izazove prirodnih avantura.

Još jedan istaknuti deo kolekcije jesu Chelsea čizme sa rebrastim manžetnama koje spajaju luksuz sa robusnošću zimskih pejzaža. Kampanja ističe svestranost ovih čizama koje su pogodne za casual izlaske, ali i za zahtevnije aktivnosti na otvorenom.

Kolekcija uključuje i pažljivo odabranu odeću koja je komplementarna čizmama, kao što su postavljeni kaputi, udobne jakne od ovčje kože i opuštene pantalone, stvarajući savršenu harmoniju udobnosti i stila, a tu su i elegantne haljine sa rolkom i dezenirani džemperi za one koji žele da dodaju dašak luksuza.

U kampanji, modeli demonstriraju svestranu eleganciju jesenje-zimske kolekcije u scenografiji stenovitih pećina, noseći čizme i patike Brunello Cucinelli. Brend nije stran kombinovanju elemenata prirode i mode, što se vidi i u njihovim prethodnim kolekcijama.

Luxury Experience