Brend Coach predstavlja Rouge Bag kampanju

Modni brend Coach predstavlja svoju novu kampanju Rouge Bag.

Kampanja je snimljena u Londonu i Šangaju, sa učešćem Kejt Mos, Dženifer Lopez, Ksiao Ven Ju, Koki i Kelsei Lu. Ispred objektiva Jirgen Telera, modeli se razmeću Coach dizajnima iz kolekcije jesen/zima 2021. godine, dok je Rouge torba u centru pažnje.

Prvi put lansirana 2016. godine, torba Rogue će dobiti nagradu Accessories Council’s Hall of Fame koja odaje počast dizajnima koji su izdržali test vremena. Kampanja prikazuje Rogue torbu sa razigranim uzorcima i otiscima monograma. Predstavljena u različitim veličinama, materijalima i bojama, torba je elegantnog dizajna i vrlo svestrana.

"Rogue je možda moja omiljena torba koju sam dizajnirao za brend Coach“, kaže kreativni direktor Stjuart Vevers. „Ima kombinaciju nasleđa, nesvakidašnjeg stava i osećaja autentičnog američkog stila koji savršeno oličava moju viziju kuće. Kolekcija za jesenju sezonu inspirisana je optimizmom stvari napravljenih da traju, i ovo je bio pravi trenutak da se ponovo predstavi Rogue sa novom pričom nastalom sa Jirgenom i našom Coach porodicom.“ – dodao je dizajner.