Bottega Veneta torbe sada dolaze sa doživotnom garancijom

Ormar pun torbi je ostvarenje sna svake devojke!

I zamislite da svaki slatkiš dolazi sa doživotnom garancijom. Zvuči neverovatno? Pa, Bottega Veneta će vam to omogućiti.

Po prvi put, brend Bottega Veneta je uveo doživotnu garanciju na svoje torbe. Novi program je nazvan „Certificate of Craft“ i nudiće doživotne garancije na torbe Bottega Veneta (počevši od novembra 2022.). Dizajniran sa posvećenošću izuzetnim materijalima i očuvanjem izvanrednog zanata“, program osigurava da svaka kupovina dolazi sa „uslugom besplatne nege“ i omogućava „neograničeno popravljanje i osvežavanje“ svih stilova torbica.

Komentarišući to, izvršni direktor brenda Leo Rongone u izjavi je rekao: „Bottega Veneta je izvanredan brend sa izuzetnim dizajnom i kreativnošću. Fokusiramo se na odgovoran rast i naša namera je da održimo proizvode u upotrebi duže, smanjujući potrebu za zamenom.“

„Naša vizija ostaje u skladu sa jednim od naših osnivača. Želeli su da Bottega Veneta predstavlja najuzvišeniji i najprefinjeniji oblik luksuza. Brojimo dane, a ne sate, da bismo napravili svoje proizvode. Oni su dizajnirani da traju zauvek“, dodao je on.

Oni koji kupe nove Bottega Veneta torbe dobijaju fizičku i digitalnu karticu označenu jedinstvenim serijskim brojem u okviru programa „Certificate of Craft“.

Luxury Experience