Biramo za vas: najlepše dizajnerske torbe za novu sezonu

Kao možda najvažniji od svih aksesoara, tašna je obeležje svake odevne kombinacije…

Ona je predmet uz pomoć kog predstavljate deo svoje ličnosti svetu, otkrivajući pritom sve ono što volite, čemu se divite i čemu težite. Funkcionalne i moderne, tašne govore mnogo toga o vašem stilu i načinu razmišljanja. One će sa lakoćom osobi sa kojom se susretnete na ulici na samo nekoliko trenutaka reći da li ste poslovna žena, da li ste krenuli u ležernu šetnju ili na piće sa prijateljima, ljubavni sastanak i slično tome, ili se vodite onom latinskom izrekom – Omnia mea mecum porto – Mudrac, sve sa sobom nosi.

Kao ultimativni prikazi stilske moći, tašne iz godine u godinu postaju sve isplativija ulaganja, pa se mnogi kolekcionari ne libe da potroše neverovatne sume na vintage modele, koje je makar jednom ponela slavna ličnost neke davno prošle ere. Ipak, nisu samo te “stare” tašne na ceni – noviteti koje smo u prilici da otkrijemo svake godine, daju nam novi uvid i viđenje sveta.

Ovog puta, odabrali smo najbolje dizajnerske modele kojima možete obnoviti svoje modne arsenale za sezonu jesen/zima 2020.

« 11 12 13 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

Luxury Experience