Biramo za vas: najbolje cipele za sve vaše praznične događaje

Pronađite najlepše cipele koje ćete nositi ove praznične sezone — od božićnog ručka sa porodicom do svetlucavih novogodišnjih žurki.

Keri Bredšo je uvek govorila: „Postoje dve stvari kojih se ne možete zasititi: dobrih prijatelja i dobrih cipela,“ i mi smo od toga napravili lifestyle. Cipele, predmet želja svih žena su završni dodir koji može radikalno da transformiše bilo koju odevnu kombinaciju: od basic do elegantne, od dosadne do uzbudljive...

Za predstojeće praznike, ne propustite priliku da poklonite sebi ili ispod drveta pronađete blistave nove sandale — kao što su Julia Glass iz saradnje Amina Muaddi x Swarovski. Ako želite nešto delikatnije, isprobajte Versace La Medusa papuče (zlatne, da ostanete na temi žurke) ili par Miu Miu kultnih Mary Janes cipela. Za one koji se plaše hladnoće, ali nikada ne bi odustali od zabave, Prada nudi svoje čizme u blistavoj verziji, dok Paris Texas reinterpretira stiletto sa malim crvenim kristalima. Ukoliko želite da budete primećeni na plesnom podijumu isprobajte stilove Zimmerman, Malone Souliers ili Mach & Mach.

U galeriji pogledajte kakve su nam modele pripremili najpoznatiji svetski brendovi i izaberite svoje favorite.

« 15 16 17 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

Luxury Experience