Besprekorni italijanski aksesoari za moderne muškarce

Salvatore Ferragamo brend predstavio je Tornabuoni 1927 kolekciju, koja predstavlja stilsku liniju muških aksesoara…

Ime ove kolekcije potiče od Via de Tornabuoni, popularne ulice u srcu Firence, koja je poznata po brojnim modnim buticima i renesansnim znamenitostima. 1927 iz naziva referenca je godini kada se legendarni Salvatore Ferragamo vratio u Italiju, nakon što je osvojio Holivud.

Elegantna kolekcija rođena je sa zadatkom da oduševi, fokusirajući se na neverovatni kvalitet izrade i umetničko nasleđe ovog brenda. Jasna po pitanju svog identiteta, sa mladalačkom vibracijom, nova kolekcija se sastoji od pristupačnijih aksesoara, koji su uglavnom lansirani za ležerne prilike. Large Leather Good linija deli se u tri glavna pravca: prvi je usmeren belim i crnim torbama od kože, pri čemu je svaka od njih dekorisana Tornabuoni 1927 logoom.

Potom, tu je niz aksesoara kreiran od najlona, sa 3D gumenim logoima, uz jedan model koji sadrži logo ištampan na maloj kožnoj etiketi. U ponudi je ranac, torba za nošenje oko struka, crna hands-free tašna, uz manji model koji se može nositi preko ramena. Small Leather Goods linija sa druge strane, sadrži crni ili beli novčanik, kao i futrolu za kartice, nudeći iste opcije boja.

Dostupna za kupovinu online i u Salvatore Ferragamo buticima, ova linija je već odigrala svoju ulogu u misterioznim reklamnim kampanjama.