Bentley patike su nosive verzije luksuznih automobila

Bentley je upravo stavio svoj potpis na još jedan način luksuznog gradskog putovanja, potpuno drugačiji od onoga po čemu je poznat.

Britanski proizvođač automobila je u saradnji sa „The Surgeon“, dizajnerskim timom sa sedištem u Los Anđelesu, kreirao limitiranu seriju patika za odabrane kupce.

Saradnja uključuje 10 prilagođenih pari adidas Forum Low patika koje su, nažalost, već rezervisane od strane kupaca i Bentley kolekcionara. Brend takođe planira da predstavi jedinstveni model Mulliner, dizajniran u saradnji sa The Surgeon, na Art Bazelu u Majamiju ovog decembra, a kupac automobila će dobiti i par kolekcionarskih patika.

Svaki model patika iz kolekcije uključuje dizajnerske karakteristike koje su obeležja Bentley brenda, uključujući amblem, ukrštene šavove koje inače možemo videti na volanima njihovih automobila, vrhunsku kožu i druge materijale koji odražavaju ono što proizvođač četvorotočkaša koristi da kreira luksuzne enterijere svojih modela. Sve je upotpunjeno logotipom lobanje i skalpela Domenic «The Shoe Surgeon» Ciambrone, koji svakom paru daje street style efekat.

Patike su dizajnirane da budu nosivi produžetak Bentley luksuznih automobila. Odgovarajuće Mulliner patike, na primer, biće izrađene u Beluga (crna) i Anthracite (tamno siva metalik) bojama. Slične boje se koriste na odabranim patikama kako bi odgovarale vrhunskom dizajnu automobila kompanije Bently.

Surgeon Studios je poznat po svojim ručno rađenim patikama, koje uključuju sve, od Nike Dunks do dizajnerskih modela. Kompanija takođe nudi saradnju u vezi sa konfekcijom i obućom na svom sajtu. „Kreativnost i prilagođeni dizajn su čvrsto utkani u naš DNK od 1919. godine, posebno u Mulliner privatnom odeljenju za izgradnju karoserija“, rekao je Kristof Žorž, predsednik i izvršni direktor kompanije Bentley.

Iako patike nisu dostupne, kao što smo spomenuli, možete videti celu kolekciju i saznati detalje o njenom kreiranju na sajtu brenda Bentley.

Luxury Experience